Oefentherapeuten Heerenveen

Hallo mijn naam is Peter Zwart

 sinds 1995 werk is als oefentherapeut en sinds 2010 ben ik mede eigenaar van Cesartherapie Heerenveen, daarnaast ben ik ook werkzaam in een fysiotherapie praktijk in Amsterdam waar ik  overigens ook woon.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan met allerlei uiteenlopende lichamelijke klachten. De oorzaak kan heel verschillend zijn. Ik vind het altijd weer een uitdaging om dat uit te zoeken  en daarmee met je aan de slag te gaan om zo tot een zo goed mogelijk behandelresultaat te komen.. Door werkervaring leer je veel maar ook de vele bijscholingen maken je uiteindelijk een completere therapeut. Ik werk veel met de Mc Kenzie methode (zie specialismen), stress- en arbeid gerelateerde klachten. Mijn overtuiging is dat als je bewuster bent van je houding- en bewegingsapparaat je veel lichamelijke klachten kan voorkomen

Naast mijn werk als oefentherapeut heb ik jaren tennisles gegeven en zelf actief getennist. Nu zit ik regelmatig op de racefiets/mountainbike en speel ik af en toe Padel.

Mijn naam is Kitty Zijlstra,

 geboren in 1975 en in 1995 afgestudeerd als Oefentherapeut. Ik heb in  meerdere praktijken ervaring opgedaan en sinds 2010 ben ik werkzaam als praktijkeigenaar van Cesartherapie Heerenveen. Ik ben van jongs af aan altijd veel bezig geweest met sport en bewegen en  heb dit in combinatie met interesse in de mens kunnen combineren in het werk als Oefentherapeut.

Mijn specialisaties zijn bekken en zwangerschap maar in de vele jaren dat ik werk heb ik ook veel ervaring opgedaan in heupklachten, rug-en nek-schouderklachten.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 kinderen in de tienerleeftijd. Voetbal speelt een grote rol in ons gezin maar ernaast tennis ik graag en speel ik padel en golf.

Ik ben Marjan de Haan,

vanaf 2005 oefentherapeut Cesar. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in mijn eigen praktijk in Groningen, heb ik mij in sinds  1 september 2022 aangesloten bij de oefentherapie in Heerenveen. Ik doe mijn werk met veel plezier en passie en vind het heel dankbaar om mensen te kunnen helpen om met minder pijnklachten beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Na diverse scholingen (o.a. chronische pijnklachten, bekkenklachten, slaapoefentherapie, functionele osteopathie en sportmassage/verzorging) ben ik mij gaan specialiseren in klachten in- en rondom de heup. Daarnaast zie ik veel mensen met bekken, lage rug en nek/schouderklachten.

Daarnaast rond ik in januari 2024 mijn opleiding voor erkend voetentrainer af.

Ik heb twee voetballende zoons en ben veel op het sportveld te vinden. Daarnaast mag ik zelf graag een balletje slaan op de padelbaan.