Oefentherapeuten Heerenveen

Voetentraining

Vergoedingen

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten.

Deze praktijk is aangesloten bij het landelijk Netwerk Erkend Voetentrainers. Dat betekent dat je bij voet- en houdingsklachten behandeld kan worden door Marjan de Haan, erkend voetentrainer. Een Erkend Voetentrainer is een oefentherapeut die bij voetklachten kijkt naar de houding en bij houdingsklachten kijkt naar de voeten.

Erkend Voetentrainers volgen hun opleiding bij Voetentraining. Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn).

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voet- en houdingsklachten.

Klik hier voor meer informatie over Voetentraining. 

10% korting

Bij Cesar Heerenveen kan Marjan de Haan je begeleiden bij deze online training en kan je 10% korting bieden bij de aanschaf van een online programma. De kortingscode bij bestelling is voeten4.